Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти
Категории Филтри
Здравен проблем
Подкатегории
Подходящ за
Приложение
Цени:
0 2000

Balevski & Kirov

(46)
Балевски и Киров е българска фирма, производител на продукти от шипка. Открийте качествата на шипката като билка. Биологични шипкови масла, шипков мармаладбрашно от шипка, имуностимуланти и сушени плодове! Изберете българските продукти със световно качество.
Сортирай:
Balevski & Kirov / Балевски и Киров е българска фирма, производител на биологични шипкови масла, шипково брашно, и хранителни добавки. В основата на всички тях стоят незаменимите полезни съставки на шипковия плод.

Екип от специалисти е разработил технологичен процес по преработката на шипка. Предприятието е бутиково. В преработващия процес се запазват максимално полезните вещества в плодовете.

Козметичните продукти Балевски и Киров подобряват на еластичността на кожата. Намаляват бръчките и петната по кожата. Биологичното шипково масло с марката Балевски и Киров лекува рани и стрии. То е органично. Не съдържа вредни химикали. 

Шипков мармалад – този познат от детството вкус. Шипковите мармалади на Balevski & Kirov се произвеждат по иновативна технология. Приготвят се без добавена захар. Подходящи са за диабетици. Технологията на производство гарантира запазване на полезните съставки, натрупани в шипката.
 
Шипково масло с етерични масла е друга група продукти с марката Балевски и Киров. Невероятната комбинация на био шипково масло със силата на етеричните масла подхранва и хидратира кожата. Етеричните масла разкриват нови свойства на шипковото масло – успокояващо действие, стимулиране, повишаване на енергията.

Изберете българска козметика и български шипкови продукти с високо качество, по оригинални рецепти и със съставка с гарантиран произход.

Аптека ЕНА подкрепя българското!