Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти
Категории Филтри
Здравен проблем
Цени:
0 2000

AQUA PECTIN

(3)
Ябълков Аква Пектин е природен продукт. Предназначен е за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми. Здравите го използват с профилактична цел. 
Продуктите Ябълков AQUA PECTIN са по технология, която напълно разтваря пектина и запазва целостта на изграждащата го пептидна верига. Това го прави мощен детоксикатор.
Сортирай:


За кого е подходящ Ябълков Аква Пектин?


Хранителните добавки на AQUA PECTIN са за хора под силен стрес и психическо напрежение. То е за всеки, изложен на токсични или радиоактивни въздействия и градски замърсявания, или преминал през лъчетерапия и химиотерапия или друга агресивна терапия.

Успешно се намалява високият холестерол, наднормено тегло, и се справя с проблеми в стомашно-чревния тракт и дебело черво


Какви са ползите от прием на Ябълков Аква Пектин?


Ябълковият течен пектин се усвоява над 90%  от организма и го пречиства от токсини. Абсорбира тежките метали арсен, мед, кобалт и желязо, олово, други и радиоактивни материали или следи от тях, усвоява ги и изхвърля от от организма през отделителната система. 

AQUA PECTIN предотвратява рязкото покачване на кръвната захар при консумирането на въглехидрати, увеличава чувството за ситост и понижава приема на излишни калории.

Разгледайте продуктите по-горе, за да се запознаете с предимствата и предназначението на всеки от тях.