Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти
Категории Филтри
Подкатегории
Подходящ за
Приложение
Цени:
0 2000

PHYTOCODE / ФИТОКОД

(23)
Phytocode е натурална българска козметика, произведена чрез високотехнологичен процес, използващ изключително ефективни съставки от натурален произход. Технологията им съчетава иновативни методи с богатата гама от типично български натурални екстракти като чисто розово масло, български йогурт , витамини и антиоксиданти, осигурявайки интензивна грижа за кожата.
Сортирай:
Брандът се отличава не само с изключителните си продукти, но и със своите постижения. Фитокод  е удостоен с редица награди и сертификати от изложения, конкурси и дипломи както на национално, така и на международно ниво, което подчертава признанието за качеството и иновациите, които предлага.

Phytocode представя иновативни серии, всяка с уникални свойства, предназначени да отговорят на специфичните нужди на кожата и косата. Серията с Lactobacillus Bulgaricus включва продукти - кремове, серуми , измивани гелове , обогатени с този полезен пробиотик, който подпомага баланса на кожата и подобрява нейната еластичност и хидратация.

Отделно, серията с българско розово масло предлага шампоан и балсам за интензивна грижа за косата, използвайки благоприятните свойства на това уникално масло, което хидратира, подхранва и възстановява косата, като й придава здрав вид и блясък.

За чувствителната кожа, Phytocode предлага серия с Зелено микро водорасло включваща - крем и почистващ флуид, специално разработени, за да успокоят и защитят чувствителната кожата. Този иновативен ингредиент  Зелено микро водорасло , предоставя успокояващо действие и подпомага за възстановяването на хидратацията и баланса на кожата, като я прави по-здрава и сияеща.

Със силата на природата и научните постижения, Phytocode предлага натурални продукти, които осигуряват индивидуална грижа за кожа и коса, възстановявайки техния здрав вид и блясък.