Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Уникални български билки за имунитета на децата ни


През зимния сезон вирусните инфекции, които атакуваха нас и децата ни бяха много агресивни. Това се дължи и на отслабващото влияние на корона вируса.
Уникални български билки за имунитета на децата ни
През зимния сезон вирусните инфекции, които атакуват нас и децата ни бяха много агресивни. Това се дължи и на отслабващото влияние на корона вируса.

През лятото децата ни също страдаха освен от обичайните ентеровирусни инфекции, също и от коксаки вируси, които намаляват имунитета им поне за 2 месеца.

Един природен стимулант се отличаваше тази година с особената си ефективност. Въпреки, че е нов, той стана любимец на българските майки. След приема на подходящата схема децата рязко намалиха боледуванията си. Увеличиха престоя в детските градини. При зараза с вирусна инфекция, оздравяването настъпваше за много по-кратко време.

Нека да си припомним какво съдържа сиропът д-р Марио Имунокидс. Той е природен продукт. Той е съставен изцяло от български билки. Този факт е много важен, защото е спазено условие № 1 във фитотерапията и профилактиката. А то е : лечебните растения да виреят в най-близкия ареал , в който живее човека – в радиус от 300 километра. Не е за подценяване и един друг факт - българските билки са с изключително високо качество. За това допринасят както уникалните природни условия, така и липсата (все още ) на пестициди и други промишлени отрови във водата и почвата.

В състава на сиропа д-р Марио Имунокидс влизат билките, които са с доказан стимуларащ ефект на крехкия детски имунитет. В същото време трябва да са безопасни.
Тези билки са Кръвен здравец, Ехинацея, шипка, Плодове на черен бъз, Прополис,  Цинк.

Сега настъпва есента  и следващите месеци са златни за начало на  имуностимулация  на крехкия детски организъм. Не е без значение фактът, че през тези месеци започват бурните процеси на растеж и развитие на детето и то трябва да бъде подпомогнато с този стимулант.

Много добри са резултатите от приема на сиропа д-р Марио Имунокидс както в хода  на острата инфекция, така и в профилактиката на някои хронични болести. С гордост мога да заява , че той, в комбинация с някои хомеопатични препарати -повлиява възпалената трета сливица. Неговото действие е насочено в две посоки – от една страна пресушава секретите, а от друга - пряко намалява големината й.
Изключително сполучливи са стимулиращите схеми при деца, които страдат от чести бронхити, пневмонии , отити и ларингити.

Предстои да се разработят в най-скоро време програми за преодоляване на алергичните болести и прояви.  Нека да припомня, че най-добрата схема за приемане на сиропа е в продължение на 3 месеца. През първия се дава всеки ден, а през втория и третия - всеки ден, без събота и неделя.

Благодаря на всички родители, които повярваха и дават на децата си този сироп, защото той е съставен от истински български билки по рецептура на български педиатър.

Прочети още