Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Детокс - Рестартирай тялото си


Рестартирайте организма си с тези три билкови тинктури от Хербалкан!
Детокс - Рестартирай тялото си
В забързаното ежедневие, често пренебрегваме сигналите на тялото си, които ни подсказват, че се нуждае от пречистване. Токсините, натрупани в резултат на нездравословно хранене, стрес и замърсяване на околната среда, могат да водят до редица здравословни проблеми.

За щастие, природата ни е дарила с изобилие от растения, които могат да ни помогнат да се детоксикираме и да възстановим баланса в организма си. Ето три билкови тинктури от Хербалкан, които са чудесен начин да рестартирате организма си:

1. Тинктура ДЕТОКСОН 50мл Хербалкан:

Тази тинктура е специално разработена формула, която съчетава мощните свойства на 11 билки, познати със способността си да пречистват кръвта, черния дроб, бъбреците и лимфната система. Тя стимулира отделянето на токсините от организма, подобрява храносмилането и метаболизма, и допринася за цялостното ви здравословно състояние.

2. Тинктура ДЕТОКС 3 корена 50мл Хербалкан:

В основата на тази тинктура са три български корена – репей, глухарче и троскот, ценени от векове за своите детоксикиращи и регенеративни свойства. Тинктурата стимулира работата на черния дроб и бъбреците, подпомага храносмилането, елиминира токсините и подобрява обмяната на веществата.

3. Тинктура ДЕТОКС ПЛЮС 50мл Хербалкан:

Тази тинктура е богата на 13 билки, сред които бял трън, гъби рейши и чага, куркума, джинджифил и жълт кантарион. Тя е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от увреждане, стимулира имунната система, подобрява функцията на черния дроб и бъбреците, и допринася за цялостното ви благополучие.

Как да приемате билковите тинктури:

Препоръчителната дневна доза за всяка от тинктурите е 30 капки, разтворени в 100 мл вода, 3 пъти дневно преди хранене. За оптимални резултати е добре да приемате тинктурите в продължение на 3 месеца.

Допълнителни съвети за детоксикация:

- Пийте много вода!Водата е ключова за пречистването на организма. Препоръчително е да пиете 2-3 литра вода дневно.
- Хранете се здравословно. Избягвайте преработените храни, захарта и алкохола. Наблягайте на пресните плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и постни протеини.
- Движете се редовно.Физическите упражнения стимулират кръвообращението и лимфната система, което подпомага детоксикацията на организма.
- Наспивайте се! Сънят е важен за регенерацията на организма. Препоръчително е да спите 7-8 часа на нощ.

С билковите тинктури от Хербалкан и здравословен начин на живот, можете да се радвате на по-чисто тяло, по-силна имунна система и по-добро цялостно здравословно състояние.

Прочети още