Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Български Билки


ХЕРБАЛКАН- БИЛКОВИ ЕЛЕКСИРИ
Български Билки
Хербалкан е място за билкови елексири, които поддържат здравето, променят ежедневието, връщат усмивки, понякога променят и животи.

Билковите екстракти се произвеждат в малки партиди по стари рецепти, със съвременните познания, постигайки максимално съдържание на активни вещества и уникално действие на продуктите.  Диворастящите билки са набрани лично от нас, в екологично чист, планински район- в полите на връх Ком. Това е специално място, където по билото на Стара планина започва енергийният път Ком- Емине.

СИЛНА И ЧИСТА ФОРМУЛА

Освен, че берем билките на точното място, ние избираме и точния момент, когато са най- богати на активни вещества, като се грижим и за запазване на биоразнообразието. Към всяко растение има специално отношение. Всяка билка се екстрахира с уникална за нея технология- щадяща, за да запазим активните съставки и в същото време силна, за да извлечем максимума от всеки цвят или корен, споделяйки силата им с Вас, под формата на екстракт. Следвайки идеята за чиста формула ние използваме само съдове от стъкло и висок клас инокс, без контакт с пластмасови материали, защото е недопустимо частичка от природата да я сложим в пластмасов съд! Може би няма нужда да казваме, че екстрактите ни са без консерванти, оцветители и подобрители, а кехлибарените бутилки и дозаторите само от стъкло.

Препоръчани продукти

Прочети още