Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Отслабване с оригиналните Шуслерови соли

Отслабване с оригиналните Шуслерови соли
Комбинацията за отслабване с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)* включва:

- Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - 5 табл. сутрин

Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - 5 табл. на обед
- Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - 5 табл. вечер


Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - подпомага цялостната детоксикация на организма, грижи се за функциите на черния дроб. Ускорява изхвърлянето на ненужните течности и стимулира отделителната система.

Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - стабилизира нервната система и предпазва от емоционално хранене, зарежда с енергия и добро настроение.

Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - регулира алкално-киселинния баланс в организма, ускорява метаболизма и подобрява мастната обмяна.

Препоръчителен прием: по 5 табл. от всяка сол дневно, за 2-3 месеца или до постигане на желания резултат.
Таблетките се оставят да се разтопят в устата или се разтварят в чаша вода и течността се пие бавно, на малки глътки със задържане в устата.

Шуслеровите соли на DHU се произвеждат по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, с гарантирана максимална усвояемост и активност на солите.

Не съдържат глутен, не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.
Гаранция за най-добро качество на лекарствата, произведени на хомеопатичен принцип, е съхранението им в тъмно стъкло с кехлибарен цвят, каквито са стъклените шишета на оригиналните Шуслерови соли на DHU.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни.

За повече информация прочетете листовката.

*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Прочети още