Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Комбинацията за детоксикация с Шуслерови соли

Комбинацията за детоксикация с Шуслерови соли
Комбинацията за детоксикация с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)* с подарък ветрило** включва:

Шуслерова сол №6 Калиум сулфурикум D6 - подпомага функциите на черния дроб, бори се с хроничните възпаления.
Шуслерова сол №8 Натриум хлоратум D6 - грижи се за баланса на минералните соли и течности в организма.
Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - връща алкално-киселинното равновесие в организма и подпомага обмяната на веществата.
Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - изхвърля от тялото излишните течности и подпомага извеждането на отпадните вещества, стимулира дейността на панкреаса, червата, черния дроб и жлъчката.

Препоръчителен прием: детоксикацията се прави в рамките на един месец като се приема:
- сутрин Шуслерова сол №10
- обяд  Шуслерова сол №8 
- вечер Шуслерови соли №6 и №9.

От всяка сол дневно се слагат по 4 таблетки в 200 мл вода, която се изпива бавно, на малки глътки.

Шуслеровите соли на DHU се произвеждат по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, с гарантирана максимална усвояемост и активност на солите. Не съдържат глутен, не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.
Гаранция за най-добро качество на лекарствата, произведени на хомеопатичен принцип, е съхранението им в тъмно стъкло с кехлибарен цвят, каквито са стъклените шишета на оригиналните Шуслерови соли на DHU.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. За повече информация прочетете листовката.


**При закупуване на комбинацията получавате подарък ветрило Шуслерови соли – офертата важи до изчерпване на количествата.
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Прочети още