Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Грижа за интимната хигиена с BIO ANTISEPTICA - За естествена свежест и комфорт


Всяка жена знае колко е важно да се грижи за интимната си хигиена. Правилният избор на продукти е ключов фактор за поддържане на здравословна вагинална флора, предпазване от инфекции и осигуряване на комфорт през целия ден.
Грижа за интимната хигиена с BIO ANTISEPTICA - За естествена свежест и комфорт
Защо е важна интимната хигиена?

Правилната интимна хигиена е от съществено значение за женското здраве. Тя е ключов фактор за проблемите по-долу.

Поддържане на здравословен баланс на вагиналната флора. Вагиналната флора е екосистема от микроорганизми, които играят важна роля за предпазване от инфекции. Поддържането на правилния баланс на тези микроорганизми е от съществено значение за женското здраве.

Предпазване от инфекции и възпаления . Неправилната интимна хигиена може да доведе до дисбаланс във вагиналната флора, което може да увеличи риска от инфекции и възпаления.

Осигуряване на комфорт и свежест . Правилният избор на продукти за интимна хигиена може да ви осигури усещане за комфорт и свежест през целия ден.

Защо да изберем BIO ANTISEPTICA?

BIO ANTISEPTICA е марка, предлагаща продукти за интимна хигиена, специално разработени за жените. Продуктите са 100% натурални, нежни към деликатната кожа и подходящи за ежедневна употреба. Те не съдържат парабени, SLS и други вредни вещества и са дерматологично тествани.

BIO ANTISEPTICA предлага гама продукти за интимна хигиена, включително:

1. ЕТЕРИЧНО-МАСЛЕН ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА 100МЛ

Нежно почиства интимната зона, без да нарушава естествения баланс на вагиналната флора. Подходящ за ежедневна употреба.
Съдържа комбинация от етерични масла, които имат антисептично,  противовъзпалително и успокояващо действие. Подходящ за жени с чувствителна кожа.

2. ЕТЕРИЧНО-МАСЛЕН ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА 500МЛ

По-голям размер, подходящ за по-продължителна употреба. Същите свойства като 100 мл гела. Подходящ за жени, които предпочитат по-голям размер.

3. ЕМП-КОМФОРТ 10МЛ:

Вагинален гел, който хидратира и успокоява интимната зона. Подходящ за жени с вагинална сухота, сърбеж или дразнене. Съдържа хиалуронова киселина, алое вера и лактобацили, които подпомагат възстановяването на естествения баланс на вагиналната флора.

4. ЕМП-ФОРТЕ 10МЛ:

Вагинален гел с по-висока концентрация на хиалуронова киселина. Подходящ за жени с по-тежки симптоми на вагинална сухота, сърбеж или дразнене. Може да се използва и за лечение на вагинални инфекции.

Важно:
- Продуктите BIO ANTISEPTICA са предназначени само за външна употреба.
- Не използвайте продуктите BIO ANTISEPTICA, ако имате рани, порязвания или други наранявания в интимната зона.
- Съхранявайте продуктите на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Продуктите на  BIO ANTISEPTICA предлагат естествено решение за интимна хигиена на жените. Те са нежни към деликатната кожа, не съдържат вредни вещества и са дерматологично тествани.

Ако търсите продукти за интимна хигиена, които да ви осигурят естествена свежест и комфорт, BIO ANTISEPTICA е идеалният избор за вас!

Прочети още