Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Комбинация Шуслерови соли срещу целулитКомбинация Шуслерови соли срещу целулит
Комбинация Шуслерови соли срещу целулит
 
Включва Шуслерова сол №1 калциев флуорид х 200 табл., Шуслерова сол №4 калиев хлорид х 200 табл., Шуслерова маз №11 силицея + подарък Шуслерова сол №12 калциев фосфат х 80 табл.

Комбинация срещу целулит с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)*:

Шуслерова сол №1 калциев флуорид – основна сол за поддържане на тонуса и еластичността на кожата. Предотвратява измененията на съединителната тъкан, водещи до образуването на целулит, а също и на бръчки и стрии.

Шуслерова сол №4 калиев хлорид – при дефицит на тази минерална сол се стига до нарушенa структура на съединителната тъкан и поява на целулит.

Шуслерова маз №11 силицея – крем за ежедневен масаж на проблемните зони, с което се постига ускорен локален ефект на изглаждане на кожата. Силицея е минералната сол на красотата, която изгражда и поддържа структурата, здравината и функцията на съединителната тъкан, стимулира образуването на колаген и предпазва кожата от стареене. Нейният дефицит води до атрофия на съединителната тъкан и поява на целулит.
Шуслерова маз №11 помага и при: преждевременно образуване на бръчки; склонност към образуване на мазоли, белези; стрии; чупливи, набраздени нокти и др.

+ ПОДАРЪК - Шуслерова сол №12 калциев фосфат – дренира тъканите от натрупани токсини и отпадни продукти, стимулира процесите на обмяната на веществата и спомага за ускорено изглаждане на целулитните натрупвания.

Препоръчителен прием: Шуслеровите соли се приемат по 3 таблетки от всяка сол дневно (сол №1 сутрин, сол №4 на обед, сол №12 вечер). Шуслерова маз №11 силицея се нанася 1-2 пъти дневно с втриване и лек масаж в съответните зони. Може да се прилага за продължителен период от време, без ограничения.

Тази програма за лечение на целулит укрепва, ревитализира и изглажда кожата, подходяща е за прилагане през всички периоди в живота – изпълнява се ежедневно в продължение на 2-4 месеца. Препоръчително е да се направят два курса през годината.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и кремове са подходящи за употреба при деца и възрастни. Преди употреба на таблетната форма при деца под 1 год. е необходима консултация с лекар. За повече информация прочетете листовката.
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Прочети още