Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Аптека ЕНА представя Ябълков Аква Пектин Течен


Ябълков Аква Пектин е природен продукт за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми.
Аптека ЕНА представя Ябълков Аква Пектин Течен
Ябълков Аква Пектин е естествен природен продукт, предназначен а употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми. Здравите го използват с профилактична цел.

Ябълков Аква Пектин” е създаден с грижа за хората. Продуктите се препоръчват за всеки, който иска да живее здравословно. Ябълков AQUA PECTIN е ежедневно пречистване от токсичните натрупвания, в резултат на съвременния начин на живот.

Течният ябълков пектин е подходяща алтернатива на всички продукти за детокс на организма, които съществуват на пазара. Той е абсолютно безвреден за хората.
Хранителните добавки Аква Пектин са нов български продукт, без аналог на пазара. За разлика от сухия пектин на прах, при ябълковия течен пектин не се налага предварителна подготовка.

Продуктите Ябълков Аква Пектин са създадени по технология, която изцяло разтваря пектина и запазва целостта на изграждащата го пептидна верига. Това го прави мощен детоксикатор.

Основната суровина е ябълки и има бърза усвояемост от над 90%. За подслаждане е използвана чиста, естествена фруктоза с нисък гликемичен индекс 22 (GI), направена от суровини без ГМО и глутен.

Ябълков Аква Пектин се свързва с тежки метали, токсини и радиоактивни елементи. Извлича ги, и ги извежда от организма по естествен път чрез отделителната система.

Във всяка бутилка се съдържа голямо количество пектин - 3 грама във всяка бутилка от 330 мл. Пектинът се поема от организма в предварително разтворен вид. Тези 2 фактора отключва пълния потенциал на тази естествена съставка на ябълката.
Ежедневният прием на пектин води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво.

Прочети още