Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Природни продукти за красота, за защита, за здраве


Природните продукти са едно от богатствата на България. Етерични масла с гарантиран произход.
Природни продукти за красота, за защита, за здраве
Природните продукти са едно от богатствата на България. Различни билки, събирани сред чистата природата или отглеждани по органични методи, са в основата на много фармацевтични и козметични продукти. Българските чайове, билкови тинктури и етерични масла се високоценени на пазара.

Етеричните масла са основна съставка в ароматерапията. Те се прилагат директно върху кожата или се вдишват. Служат като репеленти. Предпазват от ухапвания. Други служат за естествена защита на растенията от вредители.

В медицината се използват като спазмолитици, противовъзпалителни, за регенерация на клетките, като успокоително. Има и такива, които действат възбуждащо на нервната система.

Силно препоръчваме преди да започнете употреба за лечение на даден продукт да се консултирате с лекар.  

Ето няколко български етерични масла, които ще ви изненадат с лечебните си свойства.

Розмарин етерично масло на БИОХЕРБА
Розмарин – няма да повярвате! Освен прекрасна подправка, розмаринът има невероятни качества, които запазват женската красота. Възстановяват косата, дори се твърди, че дори побеляла, тя може да възвърне естествения си цвят. Използва се при стрии, целулит, акне. Повече информация вижте в продукта.

Етерично масло от безсмъртниче от ЗОЯ 
На пазара на етерични масла все по-често се търси безсмъртниче – една от широкоразпространените билки у нас. Прилага се при зарастване на рани и против оставане на белези.

Етерично масло от лавандула на ЗОЯ
Лавандуловите полета – това е гледка, която няма да забравите, както при изгрев слънце, така и в романтиката на залеза. Прибирането на реколтата от лавандула в България е през юли - само в топли и тихи дни. Тогава растенията съдържат най-много масло.

Българското лавандулово масло се слави като едно от най-добрите в света. Получава от растения отглеждани в среда на биологично земеделие.

Разгледайте по-долу част от продуктите, които можете да закупите в онлайн аптека ЕНА.

Прочети още