Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Заключи вирусите с Инфлуцид и Шуслерова сол №3


Заключи вирусите с Инфлуцид и Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU). Това е спешната помощ при всяко остро възпаление.
Заключи вирусите с Инфлуцид и Шуслерова сол №3
В случай на респираторна вирусна инфекция (настинка, грип, COVID-19) можете бързо и ефективно да си помогнете с комбинацията от Инфлуцид и Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU) – оригиналните Шуслерови соли в България.

Тази комбинация е изпитана във времето антивирусна защита и мощно лечение за ученика, учителя, бременната и кърмещата жена, възрастния човек с хронични заболявания, цялото семейство. При това е с отличен профил на безопасност и без никакви нежелани странични реакции.

Инфлуцид е респираторно антивирусно лекарство с клинично доказан ефект. Още от първия ден на прием бързо овладява симптомите, регулира възпалението в организма, понижава температурата, намалява тежестта на инфекцията, съкращава времето на боледуване, предпазва от усложнения и лечение с антибиотици.

Инфлуцид е ефективен във всяка фаза на боледуването. При остро състояние възрастни приемат по 1 табл. на всеки час, а деца под 12 г. – по 1 табл. на всеки 2 часа. След подобрение на симптомите – 3х1 табл. дневно за още 1 седмица, а след COVID-19 – за още 1 месец. За защита Инфлуцид се приема в дозировка 3х1 табл. на ден в продължение на 1 месец.

Инфлуцид доказано предпазва и от разболяване. Той има широка антивирусна активност спрямо редица респираторни вируси, включително грипни А и В вируси, коронавируси. Блокира проникването им в клетката. Това го прави предпочитаният избор за защита от вируси на стотици хиляди български семейства. Клинични проучвания сочат, че приемът на 3 пъти по 1 табл. дневно Инфлуцид в продължение на 1 месец осигурява защита от вируси за 3 месеца.

Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU) е спешната помощ при всяко остро възпаление, която:
- Стимулира клетките на имунната система и активира имунната реакция в началния стадий на инфекцията
- Подготвя организма за по-бърз имунен отговор в случай на разболяване
- При настъпила инфекция модулира ефективно възпалителния процес и овладява повишаването на температурата
- Подобрява кислородното насищане на тъканите

За предпазване се приемат 3х1-2 табл. на ден в продължение на 1 месец. В случай на разболяване, още при първи симптоми е добре да се започне прием на 1 табл. на всеки 15-30 мин. до настъпване на подобрение, а след това – 3х2 табл. на ден до пълно възстановяване.

Прочети още