Безплатна доставка над 60 лв.
map link phone link
Продукти

Витасин - Натурална грижа за кожата


Крем Витасин е български крем с богата история, традиции и пет поколения семейни ценности. Кремът с непроменена рецепта, запазена и неподвластна на времето.

Витасин - Натурална грижа за кожата

Крем Витасин е българският крем с богата история, традиции и пет поколения семейни ценности.

Кремът с непроменена рецепта, запазена и неподвластна на времето. Рецепта, която съдържа само и единствено естествени, натурални качествени български съставки.

Всяко кремче е напълнено на ръка, всяка кутийка затворена от семейство Ташеви, за да се докоснете до автентичността на българските традиции и наследство.

Изключително подходящ при редица кожни раздразнения, крем Витасин ще облекчи и ще подпомогне по-бързото възстановяването на Вашата кожа.

Ще забравите за проблеми, свързани със 
Суха кожа,
Екземи, 
Напукани ръце и пети,
Изгаряния от всякакво естество.

Крем Витасин е абсолютният спасител, веднага облекчава болка, успокоява кожата и благоприятства нейното заздравяване, при това без следи от белези. Продуктът се радва и на великолепни отзиви при предотвратяването на появата на стрии - при бременност е кремчето, което искате до Вас.

Нежната бебешка кожа се повлиява невероятно от крема. Той е идеалното средство при подсичане, раздразнение и чувствителност.

Крем Витасин е Вашето спасение при всякакви беди – класическата версия е позната на българския пазар вече 30 години. Розовата версия ВИТАСИН КРЕМ С ГЕРАНИЕВО МАСЛО , обогатена с натурално етерично Гераниево масло, придава на крема нежен и приятен аромат.

Витасин – кремът, който винаги ще присъства във Вашата домашна аптечка!

Пробвайте и останалите продукти на Витасин. Косата Ви ще се влюби във ВИТАСИН ШАМПОАН 200МЛ и БАЛСАМ ЗА КОСА 200МЛ.- ВИТАСИН, кожата Ви ще заобича допира на нашия сапун и душ гел, а пяната ни за лице ще озари кожата на лицето Ви със своята нежност и мекота!


Прочети още